Många glada för vinteröppet

av | 2019-02-17 | Nyheter

För första gången någonsin öppnade Skogshyddans café i år redan i februari. Gäster med rosiga frostbitna kinder fick komma in i värmen och njuta av nyheten varm hemlagad soppa och responsen har varit mycket positiv.

Jag skulle säga att nästan 80 procent av besökarna kommenterar att de är så glada att vi har öppet redan, säger Camilla Rydh som driver verksamheten.

När snön smälte och solens värmande strålar började sprida vårkänslor i mitten av februari började gäster redan att sätta sig ute vid borden.

Förutom soppa serverar Camilla och Matilda fika som vanligt. Det kommer gäster alla dagar i veckan men den stora tillströmningen har varit på söndagar. Då har Leif Granevik hjälpt till med att ordna korvgrillning vid vattnet. Gäster har kunnat köpa korv i caféet att grilla på scouternas grill-spett över brasan. Första söndagen kom hela 30 personer för att grilla och nästa söndag var antalet över 40.

En del har läst i tidningen eller sett på sociala medier att vi har öppet och många be-

rättar att de blivit tipsade av någon de känner. Det är inte ovanligt att någon fotar exempelvis maten och lägger ut bilder på sociala medier.

Jag tycker att det är jätteroligt att jag fick göra detta och att så många är glada att komma hit, säger en entusiastisk Camilla.

Rebecka Appelfeldt,
Kommunikatör

Prenumerera!

Vill du få ett meddelande via epost när det dyker upp något nytt?
Du kan när som helst ta bort dig från utskickslistan.

Tidigare

“Jaha, är det Du som är här, Jesus!”

Tro och Gud var inte något som var särskilt närvarande i Bengt Kindhs hem under uppväxten. Hans...

Festlig sommaravslutning för sopplunchen

Från köket sprider sig en härlig doft av brödbak och mat varje onsdag. Ett gäng på ca sju kvinnor...

Att bli påmind

Under våren växlar de kyrkliga högtiderna ganska tätt om vi jämför med hösten. Alla är de resultat...