Equmenia Lidköping är vår barn- och ungdomsförening som ansvarar för den verksamhet som bedrivs för barn och ungdomar i Missionskyrkan och där är det mycket som erbjuds.

Här kan du läsa om lite av vad vi hittat på det senaste >>

 

Knivar och carbonara i mörkret

Som vanligt var scouterna ute i tisdags. Som ni kan se på bilderna är det nu mörkt på kvällarna så...

Cykelhajk till Spårön

Lördag den 2 oktober samlades scouter, ledare och några föräldrar till en dagsutflykt. Vi cyklade...

Innelek och cykelplanering

I tisdags fortsatte de äldre scouterna med arbetet med sina knivar. Spårarna däremot ägnade...

På gång

Barn och familjer

Söndagsskola

Under gudstjänsterna varannan söndag är det normalt sett söndagsskola för barnen. Efter en inledande gemensam samling, där barn i alla åldrar får vara med, delar vi upp oss i en “pulsgrupp” med fysisk aktivitet för de skolbarn som vill samt en kreativ grupp.

Scout

På tisdagar bedrivs scoutverksamhet i Hasslösa Missionshus och på Truvegården i Filsbäck.

Barnkör

Vi har projekt-/periodvis en barnkör som övar vissa torsdagkvällar i samband med vardagsrummet. Mer info.

Vardagsrummet

Gemenskap mitt i veckan för barnfamiljer och unga vuxna.

Tonåringar och unga

Youth/Tonår

Tonår eller MKL Youth är våra ungdomskvällar som vanligtvis är på fredagar kl 20:00. En youthkväll har oftast följande upplägg: någon rolig aktivitet, andakt, fika (ca 20 kr) och gött häng med sköna människor.

Följ gärna vår Facebooksida och vår instagram (@mklyouth), som uppdateras när det är något på gång! Du kan också få sms varje vecka med info om vad som händer på Youth genom att skriva TONÅR, ditt namn, ditt mobilnummer i ett sms som du skickar till 070-491 4678.

Konfirmation

Konfirmationstiden ger möjlighet att fundera kring vem Gud är, vem du är och vad den kristna tron kan innebära. Under konfaåret kommer vi tillsammans reflektera över frågor som bland annat handlar om relationen till dig själv, kompisar, föräldrar eller en partner. Det kan även handla om existentiella frågor kring livet och döden eller miljö och klimatpåverkan.

Vi återkommer med mer info om konfaåret 2022-2023 så snart vi kan.

Puls innebandy

Puls – Tro och Idrott är Equmenias och Equmeniakyrkans idrottsarbete. I vår Puls-grupp träffas vi varje fredag kl 17.30-19.00 (under terminerna) i De la Gardies gymnastiksal för att spela innebandy tillsammans.

I vår facebookgrupp finns aktuell information!

Undrar du något?

CAROLIN LECKSTRÖM
Barn- och ungdomsledare
0510-301285
Skicka epost

TINA HJORTLINGER
Församlingspedagog
0510-301284
Skicka epost

Ekonomi

Vill du stödja Equmenia Lidköping eller betala in avgifter för aktiviteter eller läger kan du använda bankgiro 5306-7187 eller Swishnummer 123 576 3156. Anges inget ändamål går det till kollekt, ange annars vad det ska gå till!