Title Image

Barn & ungdom

Equmenia Lidköping är vår barn- och ungdomsförening som ansvarar för den verksamhet som bedrivs för barn och ungdomar i Missionskyrkan och där är det mycket som erbjuds.

Under gudstjänsterna varannan söndag är det söndagsskola för barnen. Efter en inledande gemensam samling, där barn i alla åldrar får vara med, delar vi upp oss i en “pulsgrupp” med fysisk aktivitet för de skolbarn som vill samt en kreativ grupp. Aktuella datum.

Vi har projekt-/periodvis en barnkör som övar vissa torsdagkvällar i samband med vardagsrummet. Mer info.

På tisdagar bedrivs scoutverksamhet i Hasslösa Missionshus och på Truvegården i Filsbäck.

Ungdomarna samlas i regel på fredagkvällar för Youth. Innan denna samling ordnas även innebandyträning på De la Gardie.

Just nu har vi medlemskampanj!

Fyll i och lämna in medlemsblanketten innan 1 mars 2020 så har du schans att vinna två biobiljetter.

En förening skulle inte finnas om det inte fanns några medlemmar! Så är det också med Equmenias föreningar och med Equmenia i hela Sverige. Medlem blir man genom att man själv gör en aktiv handling varje år.

Det är skillnad på att vara deltagare och att vara medlem. Deltagare är alla som kommer till vår verksamhet, medan medlemmen precis som skrivits ovan behöver göra ett aktivt val att vara medlem. En medlem är den som har rätt att påverka organisationen demokratiskt, både lokalt, regionalt och nationellt. Antalet medlemmar påverkar statsbidraget till Equmenia och i vissa fall även landstings- och kommunbidrag. Genom att fler blir medlemmar kan Equmenia göra ännu mer!

Är det något ytterligare du undrar kan du kontakta:

Vår pastor med inriktning mot barn och ungdom
SAMUEL ÖSTERSJÖ
0510-301284
samuel.ostersjo(snabela)gmail.com

Equmenia Lidköpings ordförande
BENJAMIN GÖTESJÖ
benjamingotesjo(snabela)outlook.com

Vill du stödja Equmenia Lidköping eller betala in avgifter för aktiviteter eller läger kan du använda bankgiro 5306-7187 eller Swishnummer 123 576 3156. Anges inget ändamål går det till kollekt, ange annars vad det ska gå till!

Equmenia Lidköping

Nyheter från bloggen

Scouterna lär sig överlevnad

Scouternas hösttermin avslutades med Julfest tillsammans med föräldrarna. I Hasslösa fick vi nätt och jämt plats i samlingssalen. Hur det var i Truve kan ni se på bilden. Vi fick möjlighet att berätta för föräldrarna vad vi sysslat med under […]

Festligt 40-årsjubileum

Festfrukost med bildspel från -79, peppade scouter direkt från läger, predikant iklädd hög vit ullhatt, tårtkalas, välkomnande av nya medlemmar och skapande av farsdagsteckningar till Gud. Det var festligt och glädjefyllt när 40-årsjubileét av kyrkbyggnaden skulle firas.  Den tionde november […]

Scouternas höstäventyr

Varje tisdagkväll träffas “falkar”, “hasselmöss” och “mopsar” för scouter i Hasslösa och på Truvegården i Filsbäck. De har alla möjliga roliga saker för sig och här är några glimtar från höstens aktiviteter.   Mopsarnas fiskelycka En fisketur  har länge stått […]