Equmenia Lidköping är vår barn- och ungdomsförening som ansvarar för den verksamhet som bedrivs för barn och ungdomar i Missionskyrkan och där är det mycket som erbjuds.

Här kan du läsa om lite av vad vi hittat på det senaste >>

 

Bussbesök på scout

Våra scouter i Hasslösa hyr numera in sig i Hasslösa Bygdegård. Trevliga lokaler och för...

Scoutterminen i Hasslösa

Hasslösa scoutverksamhet kan hälsa att de haft en fin hösttermin! Allt från Korvgrillning... till...

Hasslösa Open

Förra hösten kunde den traditionella scoutspårningen ”Hasslösa Open” inte genomföras på grund av...

Barn och familjer

Söndagsskola

Under gudstjänsterna varannan söndag är det normalt sett söndagsskola för barnen. Efter en inledande gemensam samling, där barn i alla åldrar får vara med, delar vi upp oss i en ”pulsgrupp” med fysisk aktivitet för de skolbarn som vill samt en kreativ grupp.

Scout

Inför höstenterminen 2022 har scoutverksamheten som tidigare var på Truvegården i Filsbäck flyttat till Skogshyddan. Istället för tisdagar kommer träffarna att vara på torsdagar 17:30-18:45. Om man vill äta en korv innan är man välkommen 17:00. Under tiden som scouterna pågår har Vardagsrummet sin träff så föräldrar och syskon till scouterna är välkomna att stanna kvar och äta, umgås, leka och ha andakt där. Terminen startar torsdag 25 augusti.

Läs mer om scout >>

Barnkör

Vi har projekt-/periodvis en barnkör som övar vissa torsdagkvällar i samband med vardagsrummet. Mer info >>

Vardagsrummet

Gemenskap mitt i veckan för barnfamiljer och unga vuxna. Kl 17:00-18:45 på torsdagar är alla barnfamiljer och unga vuxna varmt välkomna till Skogshyddan (så länge man kan vara ute rimligt) och senare på terminen till kyrkan. Ta med egen grillmat att laga till på de förberedda grillarna. Förutom mat och gemenskap innehåller kvällarna lek och andakt.

Tonåringar och unga

Youth/Tonår

Tonår eller MKL Youth är våra ungdomskvällar som under hösten 2022 kommer att vara på varannan fredag kl 20:00. En youthkväll har oftast följande upplägg: någon rolig aktivitet, andakt och gött häng med sköna människor.

Puls innebandy

Puls – Tro och Idrott är Equmenias och Equmeniakyrkans idrottsarbete. I vår Puls-grupp träffas vi varje fredag kl 17:30-19:00 (under terminerna) i De la Gardies gymnastiksal för att spela innebandy tillsammans.

I vår facebookgrupp finns aktuell information!

Konfirmation

Konfirmationstiden ger möjlighet att fundera kring vem Gud är, vem du är och vad den kristna tron kan innebära. Under konfaåret kommer vi tillsammans reflektera över frågor som bland annat handlar om relationen till dig själv, kompisar, föräldrar eller en partner. Det kan även handla om existentiella frågor kring livet och döden eller miljö och klimatpåverkan.

Konfaåret 2022-2023 kommer vi tyvärr inte att ha någon grupp. Vi återkommer angående 2023-2024 så fort vi kan.

Undrar du något?

TINA HJORTLINGER
Pastor
0510-301284
Skicka epost

Ekonomi

Vill du stödja Equmenia Lidköping eller betala in avgifter för aktiviteter eller läger kan du använda bankgiro 5306-7187 eller Swishnummer 123 576 3156. Anges inget ändamål går det till kollekt, ange annars vad det ska gå till!