Friskvårdsalpha

Friskvårdsalpha

VAD ÄR ALPHA?

Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Det är en plats där man kan komma och koppla av, äta, lyssna och dela sina tankar.

HUR SER EN KVÄLL UT?

Höstens Alphakurs på Skogshyddan och i Missionskyrkan består av fyra delar. Varje träff inleds med enkel mat. Därefter tittar vi på en kort film, utifrån livets frågor och kristendomens svar och efter den är det dags för samtal i smågrupper där varje deltagare kan ställa frågor och bidra med sina åsikter. Kvällen avslutas med ett motionspass för alla som vill.

HUR ÄR EN ALPHAKURS UPPLAGD?

Alphakursen pågår i åtta veckor, där man varje gång tittar på en ny aspekt av den kristna tron. Exempel på ämnen som tas upp är: ”Vem är Jesus?”, ”Hur ska jag kunna tro?” och ”Varför ska jag be?”. Kursen är gratis men en matkostnad på 60 kr/kväll tillkommer. Matkostnaden ska inte vara ett hinder för dig. Behöver du stöd, kontakta oss.

VEM ÄR ALPHA FÖR?

Alphakursen är till för alla, och speciellt anpassad för människor som inte är vana kyrkobesökare. Just friskvårds-alpha passar särkilt bra för dig som gärna skulle vilja få in ett motions-pass i vardagen.

Anmäl dig idag!

Andra evenemang