Ett första möte med vår nya caféföreståndare

av | 2022-03-04 | Intervjuer, Nyheter, Skogshyddan

Det är en glad och pigg röst som möter mig i telefon när jag första gången ska få prata med vår nya kollega. Therése Larsson bor i Källby med sin man och sina två barn på 22 och 20 år, fyra hönor och sina små “bebisar”, som i själva verket är ett gäng nykläckta kycklingar.

– Jag vet inte när mitt första minne från Skogshyddan är men mitt bästa minne är nog en gång på vårkanten när vi satt ute och fikade. Det var hela storfamiljen; kusiner, moster, mamma, syrran och sådär. Barnen var små och sprang runt och lekte. Det var så mysigt! Skogshyddan är ju en sorts samlingsplats dit man kan åka för att umgås.

Skogshyddan har alltid varit en plats förknippad med en lyxig känsla för Therése. Det var något extra att få åka dit och ta en glass, spela minigolf och ha en familjeutflykt. Att nu få möjligheten att vara där varje dag ser hon mycket fram emot.

– Jag ser fram emot utsikten, skrattar hon. Nejdå, jag ska inte fastna där. Detta är verkligen ett drömjobb för mig. Det blir spännande och en utmaning. Det är en sån fin plats och ett fint kök!

Therése har tidigare bland annat jobbat som personalansvarig och kallskänka på Coop i många år och just arbetet med att bygga ett gott team och ett positivt arbetslag är något hon pratar varmt och engagerat om.

– Jag tycker om människor och att jobba med att bygga samarbeten och se medarbetare trivas och må bra är viktigt för mig. Jag är mån om rättvisa och att alla ska få känna sig sedda och trygga.

Nu ser Therése fram emot att på måndag få möta sin nya arbetsplats och jobba tillsammans med Matilda några veckor innan Matilda får sin bebis och ska vara föräldraledig. Sedan väntar en spännande vår och sommar. Välkommen till oss, Therése!

/Rebecka Appelfeldt

Prenumerera!

Vill du få ett meddelande via epost när det dyker upp något nytt?
Du kan när som helst ta bort dig från utskickslistan.

Tidigare

Vi

Du och jag tillsammans blir ett vi. Men det fina med detta vi är att det inte behöver vara...

Konstafton 2023

Marie Hellbergh visade upp sin sprakande och indragande textilkonst i kyrksalenIng-Marie Leijons...

Hasslösahajk

I helgen var scouterna i Hasslösa på hajk. Om du tycker att du känner igen platsen så var vi i det...