En lyckad första kreativ kväll

av | 2021-11-26 | Aktiviteter, Nyheter

Nu har Kreativ Mötesplats kört igång! 14 glada damer i blandade åldrar, från ca 25 till 87 år, samlades den 19 november i festsalen i Missionskyrkan. Några var med från start kl 16.00 och några kom senare. Det var öppet hus mellan 16:00 och 20:00 så deltagarna kom och gick som de ville. De flesta hade med sig en stickning denna gång men någon ville bara vara med och prata och fika. Det framkom önskemål om att någon kommande gång ha en liten kurs eller instruktion om något speciellt. Vi pratade om lite olika saker, ibland hela gruppen och ibland med närmsta grannen som vi hade Coronaavstånd till. Vi fick också chansen att lära känna varann lite bättre när var och en berättade lite om sig själv. Det var en härlig stämning och helt kravlöst.

Vi bestämde oss för att fortsätta att träffas varje tredje fredag i månaden under våren med start den 21 januari, förutsatt att inget kolliderar
med datumet. Vi vet redan att påsken sammanfaller med vårt datum så Kreativ mötesplats blir en vecka senare i april. Titta i kalendern på kyrkans hemsida för att se den senaste informationen innan du kommer. I fortsättningen har var och en med sig eget fika förutom kaffe och te som vi fixar tillsammans.

Välkommen på nästa träff!
/Marie Hellbergh

Planerade träffar våren 2022:
21/1, 18/2, 18/3, 22/4, 20/5

Prenumerera!

Vill du få ett meddelande via epost när det dyker upp något nytt?
Du kan när som helst ta bort dig från utskickslistan.

Tidigare

Söndagsskolans sommaravslutning

Söndag 5 maj var det söndagsskolfest! Vi åkte på utflykt till familjen Dalemos trädgård i Lovene....

Vårregn

En morgon, några dagar in i maj, vaknade jag tidigare än vanlig. Det hade precis ljusnat och jag...

Tårttävling

I fredags körde vi på Youth tårttävling. Tre lag bidrog med vad som förmodligen är de finaste...