Boktips – Nu är allt vi har

av | 2021-02-24 | Övrigt

Mitt boktips är ”Nu är allt vi har ” av Robert Eriksson. Jag fick berättat för mig om boken och fick sedan låna den av samme gode vän.

Boken tar upp bibelboken  Predikaren.  Han lyfter dessa texter till nutiden.  Korta mycket givande reflektioner som man läser med eftertanke. Jag läste ett stycke eller kapitel i taget.  Verserna som det relateras till står med i boken så man behöver inte ha Bibeln intill sig och slå upp i. Jag som har Predikaren som min favorit bok i Gamla Testamentet tog verkligen till mig denna. Jag kommer absolut läsa mer av författaren. 

/Marie Andersson

 

Kommentar:

Go’a Marie! Vad fint att boken föll i god jord! Jag kan tipsa dig och bloggläsarna om, att tre av Robert Erikssons böcker går på bokrean nu. Nya Musik i Jönköping är ett bra ställe att beställa från. De har bra priser och en lättnavigerad hemsida. ”Nu är allt vi har” kostar 25 kronor, De andra två kostar 19 respektive 45.
Fred och kärlek
Boktipsaren
Bengt Kindh

Prenumerera!

Vill du få ett meddelande via epost när det dyker upp något nytt?
Du kan när som helst ta bort dig från utskickslistan.

Tidigare

Vi

Du och jag tillsammans blir ett vi. Men det fina med detta vi är att det inte behöver vara...

Konstafton 2023

Marie Hellbergh visade upp sin sprakande och indragande textilkonst i kyrksalenIng-Marie Leijons...

Hasslösahajk

I helgen var scouterna i Hasslösa på hajk. Om du tycker att du känner igen platsen så var vi i det...