Avslutning för Puls och Youth

av | 2022-05-25 | Aktiviteter, Equmenia

Puls

Vi hade en rolig och svettig avslutning med drygt 15 glada ungdomar som har spelat innebandy nästan varje fredag sedan vi drog igång i början på året!

Ett särskilt tack till Judit och Hilma som har hållit i våra Puls-träffar de senaste 3-4 åren!

Youth

VI inledde med kubbturnering på Skogshyddans fotbollsplan. Därefter förflyttade vi oss till grillplatsen vid stranden där vi gjorde upp en eld och grillade korv och marshmallows. Trots det mulna vädret fick vi en härlig kväll tillsammans, där jag fick säga mitt hejdå till de fina ungdomar jag har fått äran att leda under de tre år jag jobbat som barn- och ungdomsledare. Jag är verkligen så otroligt tacksam för allt jag fått vara med om och vad jag fått lära mig av dem!

/Carolin Leckström

Prenumerera!

Vill du få ett meddelande via epost när det dyker upp något nytt?
Du kan när som helst ta bort dig från utskickslistan.

Tidigare

Söndagsskolans sommaravslutning

Söndag 5 maj var det söndagsskolfest! Vi åkte på utflykt till familjen Dalemos trädgård i Lovene....

Vårregn

En morgon, några dagar in i maj, vaknade jag tidigare än vanlig. Det hade precis ljusnat och jag...

Tårttävling

I fredags körde vi på Youth tårttävling. Tre lag bidrog med vad som förmodligen är de finaste...