Avslutning för Puls och Youth

av | 2022-05-25 | Aktiviteter, Equmenia

Puls

Vi hade en rolig och svettig avslutning med drygt 15 glada ungdomar som har spelat innebandy nästan varje fredag sedan vi drog igång i början på året!

Ett särskilt tack till Judit och Hilma som har hållit i våra Puls-träffar de senaste 3-4 åren!

Youth

VI inledde med kubbturnering på Skogshyddans fotbollsplan. Därefter förflyttade vi oss till grillplatsen vid stranden där vi gjorde upp en eld och grillade korv och marshmallows. Trots det mulna vädret fick vi en härlig kväll tillsammans, där jag fick säga mitt hejdå till de fina ungdomar jag har fått äran att leda under de tre år jag jobbat som barn- och ungdomsledare. Jag är verkligen så otroligt tacksam för allt jag fått vara med om och vad jag fått lära mig av dem!

/Carolin Leckström

Prenumerera!

Vill du få ett meddelande via epost när det dyker upp något nytt?
Du kan när som helst ta bort dig från utskickslistan.

Tidigare

Vi

Du och jag tillsammans blir ett vi. Men det fina med detta vi är att det inte behöver vara...

Konstafton 2023

Marie Hellbergh visade upp sin sprakande och indragande textilkonst i kyrksalenIng-Marie Leijons...

Hasslösahajk

I helgen var scouterna i Hasslösa på hajk. Om du tycker att du känner igen platsen så var vi i det...