Sommaren på Skogshyddan 2019

av | 2019-09-11 | Skogshyddan

Samuel och Alexandra Östersjö och Yvonne Jureheim ledde lek och dans kring stången vid midsommarfirandet.

Sommarsäsongen börjar gå mot sitt slut men ännu är det full fart på Skogshyddan. Det har varit en bra sommar och Camilla Andrén Rydh, som driver verksamheten, är nöjd. Säsongen har varit ganska normal så långt. Inget kan ju jämföras med förra årets rekordvarma sommar. Den största skillnaden i verksamheten i år är att cafét öppnade redan i februari.
– Många gäster har kommenterat att det var fint att vi hade vinteröppet, säger Camilla. Hon nämner också att antalet lunchgäster har ökat i år jämfört med tidigare. Midsommar i år var en dag med fint väder, vilket lockade många gäster att komma till firandet på Skogshyddan. Samuel och Alexandra Östersjö och Yvonne Jureheim sjöng och ledde dans och lek med många ringar runt midsommarstången. Det var fullt med folk och god stämning. I övrigt har det bland annat varit konsert med Musikkåren och vokalensembeln Iris, gudstjänster och onsdagsfikan förutom externa bokningar.

Rebecka Appelfeldt

Tack från församlingen

Ett stort och varmt tack från församlingen till Camilla Andrén Rydh med sin fina personal, som detta år redan tidigt påbörjade säsongen. Tack också till alla som frivilligt hjälpt till på olika sätt under den gångna säsongen. Ni som funnits i Lilla Boden, som torkat bord, burit disk, ordnat med gudstjänster och har mött besökarna på Skogshyddan. När detta skrivs är säsongen ännu inte slut, en hel del återstår och vi kan konstatera att även då vi står inför en djupgående förändring av programmet på Skogshyddan, tycks det uppstå nya mötesplatser där på vårt vackra sommarhem. Som exempel kan anges de samtal vi hade några onsdagskvällar om existentiella frågor i paviljongen, där många människor anslöt och det uppstod ett mycket gott samtal. Här får Skogshyddan fylla ett, för vår tid, viktigt behov.

Krister Liljegren

Prenumerera!

Vill du få ett meddelande via epost när det dyker upp något nytt?
Du kan när som helst ta bort dig från utskickslistan.

Tidigare

Det saliga bytet

När var du senast på Kartåsen eller någon annan återvinningscentral och dumpade skräp och avfall? ...

Guds frid i olikheter

Tänk att nu är sommaren här. Vi får njuta av ljusa kvällar, varmare luft, blommor, gröna träd  och...

Gökotta på Spårön

80 personer hade samlats på Mjölkebacken på Spårön för årets Gökotta. Familjerna Johansson,...