Iris önskar en färggrann höst och hälsar att vi saknar er! Hoppas vi lyckats sprida lite sång och musik i alla fall genom medverkan på digitala gudstjänster och digital sommarkonsert! 

Förra året gjorde vi i Iris en carolsturné i vintermörker och överraskade nära och kära med att sjunga och önska god jul. Tidigare år har vi också haft en julkonsert ett par kvällen innan julafton för att bjuda på en lugn stund inför en innehållsrik julhelg. Istället för inträde har vi då också samlat in pengar till sociala kassan,  något vi tycker är viktigt. 

I år när läget är helt annorlunda än ifjol, kommer vi inte ha någon julkonsert, med samma anledning som så många andra som ställer in sina konserter. Däremot känner vi oss mer manade än någonsin att ta upp traditionen med carolsturné! Vi tänkte såhär, skulle vi kunna ha carolsturné fler tillfällen för att kunna skicka en julhälsning till fler? Såklart vi kan! 

Vi kommer i år bjuda in er till att önska var vi borde sjunga några sånger. Kanske ni har en glöggfika planerad med familjen? Mormor kanske älskar sång och musik eller kanske ni känner att grannen borde få en påhälsning. Vi är öppna för förslag och självklart kommer vi anpassa oss till aktuella rekommendationer från FHM. Som tack får man ge en frivillig gåva som vi skänker vidare till sociala kassan. På så vis får vi dela julefrid med fler i vår stad! 

Dessa datum kommer vi turnera:
5 dec och 13 dec från kl 15 till ungefär 20

/Iris via Johanna Amnerud

[su_button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeH6Y-JCUYiHRz_ETCjnPzoxIltC0oaYFjpvbxB0ay3iR5eGg/viewform?usp=sf_link” target=”blank” style=”flat” background=”#000000″ size=”5″ center=”yes” radius=”0″]Intresseanmälan[/su_button]