Kreativ mötesplats – Julpyssel

Kreativ mötesplats – Julpyssel

Denna gång har vi tänkt att de som vill kan få göra lite julpyssel och det finns några olika saker att välja på! Det finns en del material som du kan köpa på plats men vissa saker är det bra om du har med dig eller om du hellre vill använda dina egna material. Helt fritt att göra som du vill. Och vill du inte pyssla så är du välkommen som vanligt ändå!  Ta med eget fika men det finns pepparkakor för den som vill ha.

Följande kan vara bra att ta med beroende på vad du vill pyssla med:

1) Stjärnor av toapappers/hushållspapper-rullar eller papperstapet. Det finns ganska många toarullar men ta gärna med egna tomma rullar om du vill ha det. Det kommer att finnas tapet för den som hellre vill arbeta med det. Det går åt 1 toapappersrulle till den enklaste stjärnan, 3 till mellanstjärnan och 6 st till den största stjärnan. Limpistol (låg värme), papperssax, linjal, hängband, blyertspenna, ev tapet (papper) är bra att ha med. Allt kommer att finnas på plats men inte så många av varje.

2) Liten krans med dekoration. Ev, träring typ gardinring och garn (makramégarn eller vanligt stickgarn) i den färg man vill ha. En sax är också bra att ha med

3) Stjärna av tandpetare. Tandpetare och rött moulinégarn finns men lim typ skol-lim eller Karlssons klister vore bra.

Frågor? Ring eller mejla mig Marie på 070-221 2353 eller marie.hellbergh@gmail.com

Ladda ner pdf med bilder och info

Andra evenemang