I veckan fick Skogshyddan, genom vår föreståndare Camilla Rydh, ta emot ett riktigt fint pris! Tillgänglighets- och bemötandepriset, som delas ut av kommunens funktionshinderråd, är en hedersutmärkelse och en del i kommunens arbete för tillgänglighet, välkomnande och hållbarhet. Vi fick priset för år 2020 med motiveringen:

“Skogshyddan är ett mycket bra exempel på hur alla med funktionsnedsättning fritt och utan svårigheter kan fika och vistas i en välplanerad lokal med trevlig och serviceinriktad personal. Skogshyddan utmärker sig som ett föredöme inom tillgänglighet och bemötande”

Vi är så glada att våra gäster, och särskilt nu de för vilka att få en fikastund på café inte är så enkelt, fått känna sig riktigt välkomna och väl bemötta och vi vill tacka all vår personal för ert fantastiska jobb! Extra stort tack till Camilla och Matilda som leder arbetet.

Vi är också tacksamma till alla som var involverade när det nya Skogshyddan byggdes och som då planerade lokalerna så väl för alla. Vår önskan är fortsatt att Skogshyddan ska få vara en varm och öppen mötesplats för alla.