Skogshyddans café i Lidköping söker föreståndare

Vi söker en person med erfarenhet av café- och restaurangbranschen som har såväl produktkännedom som kunskap om att planera ekonomi, leda personal samt sköta drift med inköp, hantering och försäljning. Som föreståndare för verksamheten har du helhetsansvar för driften av caféet. I detta ansvar ingår uppgifter som att rekrytera personal, planera deras arbete, se till att hälso- och miljöregler följs, göra budget, förhandla fram avtal med leverantörer etc. Du behöver vara lösningsorienterad och van att ta tag i både stort och smått för att skapa en god miljö för gäster både inom- och utomhus.

Vi tror att du är en positiv person med goda ledaregenskaper som trivs med att leda och entusiasmera personal. Du har förståelse för ekonomi, gillar ordning och, inte minst, brinner för att utveckla caférörelsen. Du har god kännedom om café- och restaurangrörelse. Allt för att kunna sätta kunden i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Du ansvarar mot en styrgrupp, som även är ett stöd i ekonomi, fastighetsfrågor och frågor rörande caférörelsen.

Kvalifikationer:
Dokumenterad erfarenhet av café-/restaurangverksamhet
Erfarenhet av arbetsledning och köksekonomi

Personliga egenskaper:
Goda ledaregenskaper med förmåga att entusiasmera
Sinne för ordning och organsiation
Respekt för god hygien och livsmedelshantering

Om Skogshyddan

Skogshyddans Café har utvecklats från sommarcafé mot att vara öppet året runt. Vi har öppet sju dagar i veckan, med undantag för vissa helger. Skogshyddan är en väl etablerad och unikt vacker plats i stadsnära område. Köket erbjuder fika, matiga mackor och enklare luncher. Under sommaren är det även bad, glass och minigolf som lockar många gäster till ett naturskönt och lugnt område. Skogshyddan är en mötesplats för människor i alla åldrar, i sällskap och ensamma. Vårt uppdrag är att skapa en god måltidsupplevelse för dem som kommer till oss. Det är en helt alkohol- och drogfri miljö.
Skogshyddan drivs av Missionskyrkan i Lidköping, som ibland har verksamhet på plats i form av exempelvis sommargudstjänster, minnesstunder och ungdomssamlingar. 

Frågor om tjänsten besvaras av Birgitta Olsson 070-346 26 23 eller Arne Bergvall 070-912 95 44. 

Ansökan skickas till Arne Bergvall på arne.bergvall@gmail.com.