Title Image

Aktuella evenemang

3 april kl 10.30

Andaktsvandring

vid Skogshyddan

Samling kl 10.30 vid korset på Skogshyddan. Promenaden är ca 1 km lång och vi pausar längs vägen för kortare andakter och avslutar med fika på uteserveringen. Det finns möjlighet att få barnvaktshjälp vid lekplatsen och man kan spela minigolf efteråt.

På grund av skärpta myndighetsdirektiv måste vi tyvärr be dig som är 70 år eller äldre, ingår i en riskgrupp eller är sjuk, att inte delta.

14 jan 2020 kl 18.00
8 mars
10 maj

Drömfabriken

Ger verktyg för utveckling

Alla föreningar mår bra av en genomlysning ibland, oavsett om allt rullar på eller det gnisslar i maskineriet. I Drömfabriken får vi hjälp med detta med tillsammans med en handledare. Verktyget Styrkebaserad Undersökning (Appreciative Inquiry) används kompletterat med olika gruppövningar och utbildning i ledarskap.

21 mars 9.00 >> 14 nov 2020

Vårens kvinnofrukost > Höstens kvinnofrukost

Hela mig – Om konsten att adoptera sin kropp och sina känslor

Hanna Möllås är barnmorska, leg psykoterapeut och auktoriserad sexolog och arbetar på en samtalsmottagning i Huskvarna där hon möter barn, unga, vuxna och äldre kring frågor som rör kroppslighet, sexualitet och relationer.  Frukosten är flyttad till november.

Start 16 jan 19.00

Steggrupper
Celebrate Recovery

Celebrate Recovery är ett program för alla som brottas med sår, ovanor och beroenden. Det kombinerar 12-stegsprogrammet med Bibeln – inte minst Saligprisningarna i Jesu bergspredikan. Mer än 4 miljoner människor har redan gått igenom programmet runt om i världen.

Under våren 2020 kommer steggrupper att hållas i Missionskyrkan i samarbete med Hela Människan Lidköping. Björn Hald håller i programmet. Det blir separata grupper för män och kvinnor. Tordagar 19-21.