Title Image

Aktuella evenemang

Onsdagar 12.00-12.20

Lunchbön

Välkommen att be tillsammans med oss, antingen på plats i kyrkan eller via ett digitalt mötesrum. Klicka på knappen nedan för att vara med! Mötesrummet öppnar ca 11.40.

Sommar 2020

Sommarserie

Under sommaren sänder vi en serie på fem avsnitt där historia, berättelser och undervisning blandas. Vi rör oss runt i staden och får se hur Gud, tron och församlingen varit levande och närvarande på vår plats genom allt!

  • Fokus är undervisningsmaterial för hemgrupper och enskilda andakter. Här är del 4 av serien om gemenskap där vi får fokusera på Jesu bergspredikan och vilka effekter den har eller kan ha på gemenskap.

  • Fokus är undervisningsmaterial för hemgrupper och enskilda andakter. Här är del 3 av serien om gemenskap där Jesus och hans lärljungar möter en mängd människor med behov. Hur påverkar det dem och deras gemenskap och vad kan vi lära av

Höst 2020

Film inför hösten

Träffa de anställda och hör om höstens planer.

21 mars 9.00 >> 14 nov 2020

Vårens kvinnofrukost > Höstens kvinnofrukost

Hela mig – Om konsten att adoptera sin kropp och sina känslor

Hanna Möllås är barnmorska, leg psykoterapeut och auktoriserad sexolog och arbetar på en samtalsmottagning i Huskvarna där hon möter barn, unga, vuxna och äldre kring frågor som rör kroppslighet, sexualitet och relationer.  Frukosten är flyttad till november.