Title Image

Barn & ungdom

Equmenia Lidköping är vår barn- och ungdomsförening som ansvarar för den verksamhet som bedrivs för barn och ungdomar i Missionskyrkan och där är det mycket som erbjuds.

Under gudstjänsterna varannan söndag är det söndagsskola för barnen. Efter en inledande gemensam samling, där barn i alla åldrar får vara med, delar vi upp oss i en ”pulsgrupp” med fysisk aktivitet för de skolbarn som vill samt en kreativ grupp.

På tisdagar bedrivs scoutverksamhet i Hasslösa Missionshus och på Truvegården i Filsbäck.

Konfirmation har vi tillsammans med Pingstkyrkan. Undervisningen sker omväxlande i de båda kyrkorna.

Ungdomarna samlas i regel på fredagkvällar för Youth. Innan denna samling ordnas även innebandyträning på De la Gardie.

Är det något ytterligare du undrar kan du kontakta:

Vår pastor med inriktning mot barn och ungdom
SAMUEL ÖSTERSJÖ
0510-301284
samuel.ostersjo(snabela)gmail.com

Equmenia Lidköpings vice ordförande
SAMUEL MARKLUND
samuel.marklund(snabela)live.com

Vill du stödja Equmenia Lidköping eller betala in avgifter för aktiviteter eller läger kan du använda bankgiro 5306-7187 eller Swishnummer 123 576 3156. Anges inget ändamål går det till kollekt, ange annars vad det ska gå till!

Equmenia Lidköping

Nyheter från bloggen

Camp Vemdalen

Under sportlovet åkte vi återigen på skidläger till Vemdalen tillsammans med Pingstkyrkan. När det regnade och snön smälte bort i Lidköping var det en fantastisk känsla att få komma till ett riktigt vinterlandskap där solstrålarna glittrade i den vita snön. […]

0 comments

Tack Linnéa!

Vid årsskiftet avslutade Linnéa Keihag sin tjänst som ungdomsledare i vår församling. Vi vill ge ett STORT TACK till dig Linnéa för det engagemang och den tid du gett till våra barn och ungdomar! Du har spridit mycket glädje, samtidigt […]

0 comments